Contact

Bij voorkeur contact via e-mail : relatietherapie@telenet.be

U krijgt binnen de 24u antwoord via mail, in het weekend binnen de 48u. Indien u geen antwoord in uw mailbox vindt, kijk dan even bij de spambox. Het woord ‘seks’ van ‘seksuoloog’ of ‘seks’ in ‘seksuologiepraktijk’ is vaak voldoende om bij sommige mailproviders (vb werk) dit  ongewild in uw spambox te doen belanden.

Telefoon : 0476217042 (vanuit buitenland +32476217042) Ik kan niet opnemen wanneer ik aan het lesgeven ben of wanneer ik in gesprek ben met cliënten, spreek dan een boodschap in, ik bel u binnen 24u (in het weekend binnen 48u) terug. Geef zo mogelijk aan wanneer u zelf bereikbaar bent voor telefonisch contact.

Adres : Zavelvennestraat 61 3500 Hasselt (Kiewit Limburg) België

Dit is een zijstraat van de Kempische steenweg. Van Hasselt komende is het de tweede straat vanaf de Pukkelpopweide. Er is een ruime parking voor de deur. Indien u van Zonhoven komt, rijd dan één straat verder dan de Zavelvennestraat richting Hasselt  en draai dan terug ter hoogte van de Toyota garage (ter hoogte van de Putvennestraat). Het is namelijk niet mogelijk om de straat in te rijden wegens afgesloten middenberm vanuit Zonhoven.

Bezoek ons op facebook